Меню
Остання редакція: 26 лютого 2024

Ярмарка професій – чудова можливість познайомитися із Університетом і прекрасна допомога у визначенні з професією!

Початок другого семестру – це завжди відповідальний і хвилюючий період. Це час реалізації грандіозних наукових планів, креатив цікавих думок, невпинний пошук раціонального наукового «зерна» і, звичайно, це очікування Весни! А також, це нова життєва сторінка для тих, хто завершує навчання і повинен визначитися з тим, ким Він /Вона хоче бути в дорослому житті. Це період чесних відповідей на питання: «Ким Я хочу бути?», «Наскільки Я готовий/готова до складання НМТ?», «Де Я хочу отримати вищу освіту?» і, найголовніше, «Який університет обрати?». Повірте, ці питання  турбують і майбутніх абітурієнтів, і їхніх батьків…, а ярмарка професій – чудова можливість отримати відповіді на ці питання.

09 лютого 2024 року у м. Новомиргород Кіровоградської області на базі Новомиргородського ліцею № 3 Новомиргородської міської ради Кіровоградської області (директор – Свистунова Тетяна Іванівна) відбулася ярмарка вакансій, яка зібрала учнів 9–11 класів м. Новомиргород та району, а також представників 11 закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти регіону. Науково-педагогічні працівники кафедри екології та безпеки життєдіяльності і працівники центру професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського національного університету садівництва взяли участь у роботі ярмарки вакансій.

Учні 9–11 класів, їхні батьки, вчителі познайомилися із університетом та тими спеціальностями, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти. Учасники ярмарки здійснили віртуальний тур навчальними аудиторіями та спеціалізованими лабораторіями університету. Завдяки новітнім технологіям ми мали змогу відвідати бібліотеку та читальні зали університету, зазирнути у гуртожитки, побачити територію, яку займає університет; на деякий час поринути у студентське життя, сповнене яскравих емоцій і цікавих подій… Особливо приємно було зустріти випускників нашого Університету, які поділилися теплими спогадами про студентські роки і планують, щоб їхні діти стали здобувачами вищої освіти саме в стінах рідної Alma Mater.

Уманський національний університет садівництва – провідний заклад вищої освіти Центральної України, який має славну історію і здійснює підготовку висококваліфікованих, конкурентоспроможних спеціалістів тих професій, які є особливо актуальними на сучасному ринку праці.

Тож запрошуємо на навчання! Раді вітати в колі дружньої студентської РОДИНИ Уманського національного університету садівництва!!!