Меню
Остання редакція: 26 вересня 2023

Вручення посвідчень учасників громадської організації «ЗЕЛЕНИЙ СВІТ» викладачам кафедри екології

В 2023 році у відповідності до рішення Зеленої Ради Української екологічної асоціації «Зелений світ» в нашому місті розпочав роботу Відокремлений підрозділ Уманська міська філія Української екологічної асоціації «Зелений світ». Головою філії обрано д. с.-г. н., професора Олександра Балабака.

Головною метою Організації є сприяння розквіту України на засадах сталого розвитку, забезпечення громадянам України права на здорове середовище проживання та екологічну безпеку, формування нового природоохоронного менталітету, збереження та відтворення природніх ресурсів, підвищення рівня екологічної освіти та повноцінного відновлення нашої держави після російської військової агресії.

Враховуючи зацікавленість громадськості в активній діяльності щодо розв’язань екологічних проблем в Україні та безпосередньо в нашому місті, членами УЕА «Зелений світ» стали ставати небайдужі громадяни, військові, науковці, викладачі, студенти тощо.

Так 25.09.2023 відбулася знакова подія, де викладачам кафедри екології та безпеки життєдіяльності Уманського НУС було вручено посвідчення про прийняття їх до лав УЕА «Зелений світ». Разом з викладачами до активної громадської діяльності долучилися студенти-екологи Уманського НУС, що дасть можливість провадження екологічної освіти на новому інноваційному рівні.

Голова Уманської міської філії УЕА «Зелений світ» д. с.-г. н., професор Олександр Балабак