Меню
Остання редакція: 23 червня 2023

Виробнича практика – завершальний етап в підготовці висококваліфікованого фахівця

Практична підготовка займає важливе місце у формуванні професійної компетентності майбутнього фахівця. Не виключенням є і підготовка фахівців у сфері екології.

         Практична підготовка екологів спрямована не тільки на закріплення теоретичних курсів, але й на отримання нових знань, умінь, навиків. При цьому основною метою є максимальне наближення, з одного боку ‑ до природних та інших об’єктів досліджень, з іншого – до реальної обстановки прийняття рішень.

         Виробнича практика – це одна із форм практичного навчання і є невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців, що максимально наближена до умов майбутньої професійної діяльності еколога.

         16 червня 2023 року у молодших бакалаврів 2 курсу освітньої програми «Екологія» закінчилась виробнича практика. Засідання пройшло в он-лайн форматі, було розглянуто звіти із виробничої практики. Всі студенти прозвітували на високому рівні. Загалом комісія задоволена проходженням виробничої практики. Ми бажаємо нашим студентам успіхів, поєднання теорії і практики дає можливість формувати справжніх фахівців – екологів!