Меню
Остання редакція: 05 березеня 2024

Участь викладачів кафедри екології та безпеки життєдіяльності у вебінарі «Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків»

Співробітники кафедри екології та безпеки життєдіяльності Уманського національного університету садівництва 29 лютого 2024 року прийняли участь в роботі круглого столу (вебінару) за темою: «Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків» організованого фахівцями Національного університету цивільного захисту України.

В рамках вебінару було оприлюднено доповіді, які містили значну кількість оглядового матеріалу, практичних рекомендацій та чіткі висновки. Більшість представлених тем були пов’язані з важким сьогоденням нашої держави, ризиками виникнення надзвичайних ситуацій в військовий час та найбільш оптимальними шляхами їх подолання. Разом з тим, європейськими фахівцями (Christian Buschan and other) в своїх доповідях наведено приклади сучасної організації запобігання надзвичайних ситуацій та технологічні ланки подолання їх наслідків на прикладах Європейської організації ядерних досліджень та Великого адронного колайдера (Large Hadron Collider, LHC).

Представлені доповіді викликали значний інтерес, жваво обговорювалися і повністю розкрили зміст проведеного круглого столу.

 

Олександр Балабак,

Ольга Нікітіна