Меню
Остання редакція: 22 грудня 2023

Публічна презентація наукових результатів дисертації Огілька С.П. на кафедрі екології та безпеки життєдіяльності

На розширеному засіданні кафедри екології та безпеки життєдіяльності 15 грудня 2023 року відбулась публічна презентація наукових результатів дисертації Огілька Станіслава Павловича на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 103 Науки про Землю. Тема роботи: «Конструктивно-географічні основи моніторингу трансформованих комунікаційно-стрічкових ландшафтів Черкаської області».

Станіслав Павлович змістовно та послідовно ознайомив слухачів з власними напрацюваннями по темі дослідження та відповів на всі поставлені запитання.

Науковий керівник, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри екології та безпеки життєдіяльності Василенко О.В. високо оцінила рівень знань та вмінь, що були проявлені здобувачем у ході роботи над дисертаційним дослідженням.

Рецензентами роботи були доктор сільськогосподарських наук, професор Мостовʼяк І. І. та кандидат географічних наук, доцент Кравцова І. В. Вони висловили позитивну оцінку дисертаційної роботи здобувача та внесли цікаві пропозиції та рекомендації.

В обговоренні результатів дисертацій взяли участь всі учасники засідання. Виступаючі зазначили актуальність теми дисертації, наукове і практичне значення, науково-методичний рівень виконаного дослідження та вагомість отриманих результатів. Висловили пропозицію рекомендувати роботу до розгляду на спеціалізованій вченій раді для проведення захисту дисертації з метою присудження ступеня доктора філософії. Рішення про рекомендацію до захисту було прийнято одноголосно.

Вітаємо Огілька С.П. з успішним подоланням першого рубежу на шляху до отримання ступеня доктора філософії.