Меню
Остання редакція: 22 грудня 2023

Публічна презентація наукових результатів дисертації Хіміч М.І. на кафедрі екології та БЖД

20 грудня 2023 року, на кафедрі екології та безпеки життєдіяльності відбулось розширене засідання щодо проведення публічної презентації наукових результатів дисертації випускниці аспірантури кафедри – Хіміч Марії Ігорівни. Тема її роботи – «Генеза, сучасний стан та туристсько-рекреаційне значення об’єктів сакральної сфери Івано-Франківської області». Науковий керівник – доктор географічних наук, професор Кисельов Ю.О.

Доповідь Марії Ігорівни була чіткою, лаконічною, повною мірою розкривала сутність дисертаційної тематики та супроводжувалась презентаційним матеріалом з візуальним розкриттям результатів, отриманих у ході наукового дослідження.

У розширеному засіданні кафедри взяли участь викладачі кафедри екології та БЖД, біології, геодезії, картографії і кадастру, туризму та готельно-ресторанної справи та декан факультету плодоовочівництва. Доповідь роботи викликала жваву дискусію серед присутніх і головне – була визнана актуальною та отримала схвальний відгук від усіх учасників семінару.

На всі питання учасників засідання були надані чіткі та обґрунтовані відповіді. Рецензенти підкреслили досягнення дисертантки, проте одночасно висловили і низку зауважень та побажань. В обговоренні результатів роботи активну участь приймали майже всі учасники наукового семінару. Виступаючі відзначили актуальність, наукову новизну та практичне значення тематики дисертаційної роботи, високий науково-методичний рівень проведених досліджень та важливість досягнутих результатів.

За результатами обговорення одноголосно  було прийнято позитивне рішення про прийняття дисертації до захисту на разовій спеціалізованої вченій раді.

Бажаємо Марії Ігорівні творчих успіхів, удачі та нових досягнень!