Меню
Остання редакція: 20 березеня 2023

Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри екології та безпеки життєдіяльності на тему: «IНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ТА МАГІСТРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

Впродовж останніх трьох років освітня галузь стикається з безліччю викликів спочатку спричинених пандемією короновірусної інфекції, а наразі військовою агресією, що змушує трансформувати освітній процес, а всіх його учасників адаптуватися до вимушених змін. Така адаптація потребує постійного вдосконалення технологій викладання студентам навчального матеріалу, що, в свою чергу, спонукає викладачів підвищувати свою кваліфікацію.

Викладачі кафедри екології та безпеки життєдіяльності пройшли міжнародне підвищення кваліфікації на тему: «IНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ТА МАГІСТРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ» в м. Люблін (Республіка Польща) на базі Науково-дослідного інституту Люблінського науково-технологічного парку. Термін міжнародного підвищення кваліфікації –  з 06 березня по  13 березня 2023 року.

Програма підвищення кваліфікації:

Тема № 1. «Інтерактивні хмарні технології та технології змішаного навчання».

Тема № 2. «Сучасна освіта та нові технології в освіті. Досвід країн ЄС».

Тема № 3. «Технології SMART в освіті в усьому світі». «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет». Веб-конференція (інтернет-конференція)».

Тема № 4. Змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та оффлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom  та Moodle.