Меню
Остання редакція: 05 березеня 2024

Міжнародне підвищення кваліфікації «НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ТА АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ТА МАГІСТРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ»

Викладач кафедри екології та безпеки життєдіяльності Кравцова Ірина Віталіївна пройшла міжнародне підвищення кваліфікації на тему: «НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ТА АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ТА МАГІСТРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ» в м. Люблін (Республіка Польща) на базі Науково-дослідного інституту Люблінського науково-технологічного парку. Термін міжнародного підвищення кваліфікації –  з 22 січня по  1 березня 2024 року.

У результаті опрацювання навчальних матеріалів Ірина Віталіївна отримала можливість розвинути професійні компетентності, набути нових навичок комунікації та ознайомитись з досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу щодо використання положень академічної доброчесності в освітньому процесі при підготовці бакалаврів та магістрів.

Отримані знання та удосконалені вміння й навички будуть використовуватись у навчальному процесі при методичній розробці та викладанні дисциплін здобувачам вищої освіти.