Меню
Остання редакція: 18 вересня 2021

ФОРМУВАННЯ ВИБІРКОВОЇ СКЛАДОВОЇ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ПЛАНУ СТУДЕНТА-ЕКОЛОГА

Відповідно до «Положення про вибіркові дисципліни в Уманському національному університеті садівництва», що містить основні вимоги щодо здійснення студентом права вибору відповідно до Розділу X статті 62 Закону України «Про вищу освіту» № 1556-УІІ від 01.07.2014 року, кожен студент має право сформувати власну траєкторію освітнього процесу. Для цього існують вибіркові навчальні дисципліни. Це такі дисципліни, що вводяться для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних запитів особи, ефективного використання можливостей закладу освіти, врахування регіональних потреб тощо

Гаранти освітніх програм 101 «Екологія» освітніх ступенів «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» Гнатюк Н.О та Нікітіна О.В. разом із куратором груп Гурським І.М. на виховній годині пояснили студентам першого курсу процедуру формування вибіркової складової індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти. Зокрема, студентів було ознайомлено з Каталогом елективних дисциплін університету. Так як такий вибір відбувається через електронний кабінет здобувача у системі АСУ, студентам було детально роз’яснено, як зареєструватись в даній системі. Крім того, куратор груп обґрунтував необхідність вчасного вибору елективних дисциплін.

 

Інформація для студентів:

Якщо Ви із поважної причини не змогли здійснити вибір вчасно, то маєте можливість, надавши відповідні документи, звернутися в деканат із письмовою заявою для запису на вивчення обраних Вами дисциплін.