Меню
Остання редакція: 09 квітня 2019

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ І ЕТАПУ АГРОПОЛІТИЧНИХ ДЕБАТІВ

8 квітня в університеті відбувся І етап агрополітичних дебатів, основне покликання яких − розширення світогляду майбутніх фахівців аграрного сектору та формування у них навичок практичних дебатів щодо важливих для України аграрно-політичних питань.

Як вже зазначено на сайті університету зі вступним вітальним словом до учасників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Михайло Мальований, який побажав усім плідних дискусій. Модератором заходу виступив кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри захисту і карантину рослин Ігор Крикунов, який вправно скеровував диспути та слідкував за часом промов, питань і відповідей опонентів, представляючи до уваги журі виступи командних гравців.

Оминаючи інформацію, вже представлену на головній сторінці нашого вишу, наголошу, що команду факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин представляли магістри-екологи (студ. 11 м-ек групи Наталія Тимошенко, Наталія Нечипоренко та Володимир Мироненко) – кращі студенти та гуртківці (команда «Ecostyle»). В межах наданої їм для дебатів теми «Зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення – введення вільного ринку землі», де вони виступали «проти» зняття мораторію, майбутні фахівці зі спеціальності «Екологія» проявили себе як справжні професіонали. Особливо хочеться відмітити Нечипоренко Наталію та Тимошенко Наталію.

Рівень підготовки наших студентів дозволив їм вибороти ІІІ призове місце, уступивши командам факультету економіки і підприємництва (І місце) та менеджменту (ІІ місце).

Кафедра щиро вітає своїх представників і дякує їм за підтримку кафедрального статусу.

 

Керівник студентського

наукового гуртка,

доцент, кандидат біол. наук

Суханова І. П.

Матеріали