Меню
Остання редакція: 13 вересня 2019

175-річний ювілей Уманського національного університету садівництва!!!

Кожного року наш університет відкриває свої двері для здібної молоді, яка хоче отримати ґрунтовні та сучасні знання. За короткий час навчання та з перших років роботи університет стає другою домівкою. Викладачі дають найголовніше – путівку у життя… Університет, без зайвих, слів може гордитися своєю 175-річною історією, багатими освітніми традиціями та досягненнями у підготовці сучасних фахівців.

З нагоди свята колектив кафедри екології та безпеки життєдіяльності урочисто отримав історичне презентаційне видання присвячене історії та сьогоденню Уманського національного університету садівництва. Книга є цінним інформаційним джерелом для наступних поколінь: висвітлює історію університету, діяльність визначних викладачів та науковців, які зробили вагомий внесок у розвиток Уманського національного університету садівництва і України.

Колектив кафедри екології та безпеки життєдіяльності вітає професорсько-викладацький склад, співробітників і студентів та бажає всім міцного здоров’я, натхнення, здійснення мрій і задумів.