Меню
Остання редакція: 23 жовтня 2017

Студенти і викладачі презентують кафедру

Студенти і викладачі презентують кафедру

18.10.17 р

В межах профорієнтаційної роботи з початку нового навчального року було заплановано ряд заходів:

  1. Підготовка і участь у виставці експозиції кафедри на дні посвяти у студенти.
  2. Зустріч з керівництвом нового будівельного супермаркету «Епіцентр» з метою укладання угоди щодо можливості працевлаштування випускників кафедри.
  3. Підготовка до друку і друк профорієнтаційних буклетів напрямів підготовки «Екологія» та «Технологія захисту навколишнього середовища».
  4. Участь у зйомках рекламного роліка про факультет і кафедру.
  5. Відвідування районів, закріплених за кафедрою з метою проведення профорієнтаційної роботи.

Так, на дні посвяти у студенти (фото 1) була представлена експозиція кафедри, де показані головні її здобутки

В межах другого заходу відбулася зустріч з керівництвом Уманського офісу ТОВ «Епіцентр», в результаті якої погоджено план дій щодо майбутнього співробітництва. Зокрема, укладено проект договору про творчу співпрацю, в плани навчальних дисциплін кафедри включені питання і цілі розділи, що рекламують екологічне житло, та екологічні технології у овочівництві та декоративному розсадництві. Проте, в зв’язку з завершенням будівництва і відкриттям самої  споруди «Епіценту» укладання самого договору перенесено на листопад.

Підготовлено новий профорієнтаційний буклет, в якому рекламуються переваги напрямів, за якими готують фахівців на кафедрі екології та безпеки життєдіяльності (фото 2).

Викладачі і студенти кафедри взяли активну участь у зйомках рекламного ролика про факультет і напрями підготовки студентів (фото 3-6).