Меню
Остання редакція: 05 грудня 2018

Профорієнтація

У рамках виконання плану заходів із профорієнтаційної роботи Уманського національного університету садівництва Гурський Ігор Миколайович та Безділь Роман Васильович відвідали загальноосвітні школи міста Кам’янки та Кам’янського району. Представники кафедри екології наголошували на основних перевагах навчання в Уманському національному університеті садівництва, зокрема на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин.

Учні дізналися про перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів та напрямів підготовки (спеціальностей), за якими оголошується прийом на навчання, де постійно впроваджуються інноваційні технології навчання, функціонує сучасне лабораторне оснащення, працює висококваліфікований професорсько-викладацький склад. До того ж, учнів ознайомили перспективами працевлаштування на ринку праці.

Представники університету наголосили на тому, що по закінченню курсів підготовки до ЗНО-2019 слухачам видадуть сертифікат, який надасть додаткові бали при вступі до УНУС. 

 

Школярам було роздано інформаційні буклети та листівки про переваги навчання в нашому університеті, вибір спеціальностей, міжнародну діяльність, структуру та систему підготовки фахівців, які нададуть можливість детальніше вивчити їх та обміркувати з батьками вибір майбутньої професії.

Також у презентаційному та роздатковому матеріалі проілюстровано активне і різнобічне студентське життя. Зосереджено увагу на тому, що на кафедрі екології та БЖД щорічно проводяться культурно-масові та інтелектуальні заходи, відбуваються подорожі до різноманітних місць України, які сприяють формуванню екологічної свідомості у майбутніх екологів і наповнюють студентське життя яскравими і незабутніми враженнями та подіями.

урський І.М.

 

Матеріали

Профорієнтація