Меню
Остання редакція: 19 лютого 2018

Участь викладачів університету в роботі акредитаційних комісій

        

 

В період з 12 лютого по 14 лютого 2018 р. в Подільського державного аграрно-технічного університету (ПДАТУ)  працювала експертна комісія, яка безпосередньо на місці розглянула подані матеріали  та провела акредитаційну експертизу спроможності Подільського державного аграрно-технічного університету (ПДАТУ) щодо здійснення підготовки фахівців освітнього рівня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Охорона навколишнього середовища» (спеціальність 101 «Екологія» за Переліком КМУ 2015 року).

Експертна комісія працювала у складі:

Сонько Сергій Петрович завідувач кафедри екології та безпеки життєдіяльності Уманського національного університету садівництва, доктор географічних наук, професор, голова комісії;

Білоножко Володимир Якович професор кафедри екології та агробіології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, доктор сільськогосподарських наук, професор, член комісії.

Експерти розпочали роботу із знайомства з адміністрацією ПДАТУ, ректором Іванишиним Володимиром Васильовичем.

Було проведено комплексні контрольні роботи з перевірки залишкових знань.

За результатами роботи комісія сформувала експертні висновки та порівняльні таблиці дотримання вимог забезпечення освітньої діяльності у сфері вищої освіти.